Jira ICT wint MKB Beste Choice Award - Magento Workshops 2010
Banner
Fout
  • ERROR LOADING FEED DATA
  • ERROR LOADING FEED DATA

MagentoTM cursussen - Certified Magento training partner

Magento Maatwerk Workshop

De Magento Workshop is een samengesteld programma door de ondernemer zelf.
Samen met de ondernemer wordt een business plan opgesteld en de doelen in kaart gebracht voor de bouw of verbetering van een nieuwe webshop met Magento.

Afhankelijk van de wensen, eisen en kennis nivo kan de workshop 1 dag of meerdere dagen bevaten. Tijdens het traject wordt regelmatig de voortgang van het project getoetst. En wordt er samen gewerkt naar het eind resultaat.

De Magento workshop is voor zelfstandige ondernemers die op professionele manier geld willen verdienen met een webwinkel, of webprofessionals die Magento-dienstverlening aan eigen klanten willen aanbieden. Ervaring met andere open-source systemen zoals Joomla!TM, Drupal of osCommerce is een pre, maar niet verplicht.

Aangezien de Magento workshop een maatwerk training is een goede intake erg belangrijk. Graag doen wij die telefonisch of per email.
Voor meer info bel ons op +31 (0)20 337 5961 of Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Magento Basis cursus

Onze Magento Basis cursus gaat in op het dagelijkse beheer van de Magento webshop: Het beheer van producten, product-categorieen en marketing. Magento is vrij omvangrijk en juist de mogelijkheden binnen Magento voor product-beheer en marketing-campagnes zijn uniek voor een webshop systeem. Met deze cursus leert u precies datgene wat nodig is om op efficiente wijze geld te verdienen met uw webshop.

Omdat de Magento Basis cursus bedoeld is voor mensen die direct met Magento aan de slag willen, is de cursus erg praktijk gericht. Er wordt geredeneerd vanuit praktijkvoorbeelden, waarbij de input van de cursisten als leidraad wordt genomen: Wat is de marketingstrategie van de webshop? Welke publiek wordt bediend? Welke producten worden verkocht? Welke promotiestunts moeten mogelijk zijn?

Dankzij hands-on ervaring en een inzicht in de technische werking van Magento is Jira ICT de ideale partner om u op weg te helpen met deze enterprise e-commerce oplossing.

Magento Webmasters cursus

Deze opleiding legt het gebruik van de Magento webshop uit. Het systeem is vrij omvangrijk qua functionaliteit, maar met onze Magento cursus leert u alles wat u nodig heeft om zelfstandig een professionele webwinkel in elkaar te zetten.

Omdat de cursus bedoeld is voor mensen die direct met Magento aan de slag willen, is de cursus erg praktijk gericht. Er wordt geredeneerd vanuit praktijk-voorbeelden, waarbij de input van de cursisten als leidraad wordt genomen: Wat is de marketingstrategie van de webshop? Welke publiek wordt bediend? Welke producten worden verkocht? Welke promotiestunts moeten mogelijk zijn?

Magento Themes cursus

Deze opleiding legt het gebruik van de Magento thema's uit. Magento biedt een uitgebreid thema-systeem waarmee niet alleen de huisstijl maar ook de structurele indeling van de shop volledig kan worden bepaald. Hier is echter een gedegen kennis voor nodig (XML, PHP), waarvoor onze Magento Themes cursus uitkomst biedt.

De cursus is bedoeld voor mensen die enige ervaring hebben in het gebruik van Magento en snel op weg willen worden geholpen in het customizen van de webshop. Dankzij hands-on ervaring en een inzicht in de technische werking van Magento, is Jira ICT de ideale partner om u hierbij verder te helpen.

Magento Programming cursus

De Magento Development opleiding is bedoeld voor PHP-ontwikkelaars die zelfstandig de functionaliteit van Magento willen uitbreiden. Magento biedt naast een remote API via SOAP en XML-RPC ook een extensie-structuur waarbij derde-partij modules kunnen inhaken op Magento.

Magento is deels gebaseerd op het Zend Framework en daarom wordt er naast Magento module-development ook aandacht besteedt aan Zend-klassen. Daarnaast is er aandacht voor coding standards, PEAR-packages, XML-RPC-, SOAP- en JavaScript-toepassingen. Hiermee biedt de cursus een schat aan mogelijkheden voor de programmeur die serieus met Magento aan de slag wil.

De docent

Magento Advanced Development (4 dagen) cursus

Wil je echt professioneel met Magento aan de slag? Wil je zelfstandig de functionaliteit van Magento uitbreiden? En heb je het gevoel dat de bestaande documentatie je niet verder helpt?

Dan heeft Jira ICT nu de perfecte cursus voor je. Want we gaan 4(!) dagen ontwikkelen in Magento. In onze nieuwe cursusruimte aan het Rokin te Amsterdam komen van 10 t/m 13 januari 2011 de knapste Magento koppen bij elkaar en zullen onder leiding van onze lead Magento en PHP developer (en MageBridge ontwikkelaar) 4 dagen lang werken aan Magento code. We gaan echt de diepte in!

Magento Bootcamp

Magento is hot - er is een enorme vraag naar Magento specialisten, maar weinig aanbod. Welke technische kennis is nodig om een Magento shop in elkaar te zetten? Waar liggen de moeilijkheden en de mogelijkheden? Tijdens dit bootcamp leggen de experts dit haarfijn uit, terwijl er ook aandacht is voor recente ontwikkelingen binnen de Magento technologie.

Magento Enterprise Demo Dag

De Magento Enterprise Edition biedt enkele voordelen ten opzichte van de gratis Magento Community Edition. Hier wordt natuurlijk wel voor betaald. Met onze Magento Enterprise Demo Dag leer je (en zie je vooral) wat de verschillen zijn en welke voordelen de enterprise versie biedt ten opzichte van de community versie.

Reacties van onze klanten

"Ray is een ICT deskundige met expertise en relevante ervaring Joomla en Magento. Mede door deze expertise en zijn analytisch vermogen is Ray in staat probleemstellingen snel en grondig te analyseren en vanuit deze analyse tot een oplossing te komen. Wellicht nog veel belangrijker: Ray komt zijn gemaakte afspraken na!"

29 september 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Sjoerd J. de Jong - Consilima BV

"Ray provided us with an in-depth explanation on Magento's backend. Clearly showing us how backend structures can be built within the short timespan of 3 days. They have done a real good job at clearly structuring and visualizing documentation for this, as this information very much lacks from the original source. Worth every penny."

22 september 2010

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Remmelt Beckers - Xploregroup.be

"Ray offered what he said he would and went beyond that in helping me with some questions even though he was not a support consultant. Ray was easy to work with and even helped me at times that were probably not the best for him since there was a 7 hour difference. I will use Ray again if I need other Magento help."

21 september 2010

Top qualities: Great Results, Good Value, High Integrity

David Talso - Exact Software

"Ray learned me the basics of Magento and some expert tricks. Ray knows very well what the goal of the course was and teached it on a good way. A guy you really want as a teacher."

20 september 2010

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Jonas De Smet - Studio Emma

"Na de problemen die wij hadden met onze “site-uit-de-box” wilden we een andere opzet. Zowel van de site, als van de training wilde we en nieuwe aanpak. Voor deze site kwamen we als snel op Magento. Via de Web dagen kwamen we op Jira . Eerst met een open training en nu met een training voor al onze medewerkers. We bouwen als het waren samen elke keer een gedeelte van de site. Op deze manier ontstaat nu onze nieuwe site die door het hele team gedragen wordt. Het is juist de combinatie van bouwen, coachen en trainen die bijzonder effectief is En eigenlijk is het nog goedkoper ook!"

30 augustus 2010

Top qualities: Great Value ,Creative , Expert, High Integrity

Marieke Vos - Safety Things

"De Magento workshop heeft mij geholpen om met een beperkt budget een professionele webshop te bouwen. Het geeft je de mogelijkheid om hands-on te leren, maar ook om de complexe zaken uit te laten voeren door een professional.
Deze learning by doing-methode is ideaal voor de beginnende webwinkelier."

29 augustus 2010

Top qualities: Great Results,Creative , Expert, High Integrity

Dennis Schrauwen - Tijdvoorchampagne.nl

"Voor de overstap naar Magento volgde ik twee Magento workshops van Jira. De Magento Bootcamp behandelde Yireo's Magebridge voor zo'n 10 personen. Gedurende de dag kwamen werden alle features duidelijk uitgelegd door de ontwikkelaars van deze bridge om Magento in Joomla te integreren. Vooral de manier waarop heb ik bijzonder positief ervaren: de opbouw van de workshop is perfect en zonder te verdwalen in technische details. Je kon het zelfs boeiend noemen! De sprekers voelen feilloos aan hoe 'technisch' de groep het hebben wil en blijven op geen enkele vraag het antwoord schuldig. De tweede workshop was maatwerk, specifiek voor ons eigen Magento-project. Gezamelijk wordt een dagprogramma opgesteld en met veel enthousiasme word je meegenomen in de wereld van Magento. Leuk is de betrokkenheid en de pro-actieve houding van de trainer, het gaat verder dan Magento alléén. Wil je serieus met Magento aan de slag dan werken een paar goede workshops als een 'versnelling' voor je kennis en je mogelijkheden voor wat betreft Magento. Een aanrader!"

28 augustus 2010

Top qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Richard Spooren - www.Condoom-Anoniem.nl

"Dear Ray, Thank you for your time and effort. I really appreciate that you shared so much of your knowledge with me. Your training provided me a solid basis for the company I am currently building."

24 juli 2010

Top qualities: Great Results, Personable, High Integrity

Drs. Julie Cai-Pan - CXP Holland B.V.

"Ray is een naast een kundige Magento en Joomla expert een consultant die zeer goed de business-zijde van e-commerce snapt. Het resultaat van een (gezellige) dag samenwerken is dat je met meer antwoorden naar huis gaat dan je vooraf aan vragen bij je had."

15 juli 2010

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Dennis Schrauwen - Tijdvoorchampagne.nl

"Ray is een expert op Magento, Joomla en MageBridge en vertelt daar heel enthausiast over. Hij weet met eindeloze energie de belangrijke zaken duidelijk uit te leggen. Hij heeft vooral veel kennis over de veiligheidsaspecten die hierbij komen kijken."

14 juli 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Oscar Hilbelink - Emiel IT

"Ray is speaking very enthoustic about his work. After the workshop you will get also enthoustic about it"

13 juli 2010

Top qualities: Personable, Expert, Creative

Marieke Vos - Pasopshop.nl

"Ik heb Hans leren kennen als een betrokken en deskundig trainer van de Joomla cursus. Zijn heldere manier van uitleggen is niet iedere ICT'er gegeven. De cursus is een fijne combinatie van praktische kennis en relevante achtergrond informatie, waardoor ik binnen korte tijd mijn eigen website in de lucht hoop te hebben. Ik meld me zeker aan voor de volgende cursus."

8 juli 2010

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative

Marie-Louise Beenker - Tibet Support Groep

"I worked with Jira concerning Web development and security-issues. Ray Bogman proved to be both a creative business partner as a person who really understands what online retailing is about. His background in online security is of great value. Our business objective is to implement Magento and Magebridge, a Jira product. With the support of Ray Bogman and his Jira-team we have all the ingredients for a succesfull implementation."

28 juni 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

Pier Rienks - Director at VU Boekhandel

"If we talk about professionals here is THE ONE! A day with Ray.... Ask him everything you want, about Magento and e-commerce! But you don't need to ask him because you don't get the chance... he will tell you in a professional way everything you need to know... and more. Thanks Ray. Great to meet you."

24 juni 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Chio Coste - developer, designer at Ghio Webdesign Studio

“De Magento maatwerk cursus was voor mij als beginnend webwinkelier een eye opener en erg waardevol. Ray, bedankt voor het inzicht in Magento en het meedenken in mijn concept.”

30 maart 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Grietje Zijlstra - Moments4Wellness.nl

“Hi Ray, Thanks for the great one-day Magento training. I've learned a lot from it and it gave me a good Magento Kick-start!”

23 maart 2010

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Bas Debie - Dierenwinkel.nl

“De maatwerk Magento cursus van Jira met Ray Bogman (a day with Ray) is fantastisch. Ray weet echt waar hij het over heeft de zeldzame combinatie van diepgaande kennis en de communicatieve vaardigheden om het over te brengen. Want Magento? Go Jira.”

17 maart 2010

Top qualities: Great Results, Personable, Good Value

Andries Molenaar - Brilmax.nl

“Leren op de manier hoe Jira het brengt is helder en stimuleert. Het overbrengen van kennis stopt niet bij wat er in de omschrijving van de cursus staat maar gaat dóór. Zo worden dingen inzichtelijker en ga je met bredere kijk op zaken verder.”

16 maart 2010

Top qualities: Great Results, Expert, Good Value

Ton Van Der Helm - Mol4Media

“Ray is an expert on Magento and the E-commerce business. He's very enthusiastic about his work and willing to share his knowledge.”

25 februari 2010

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Sheila Brugman - Quincepts

“Ray is a true professional with an eye for details that others may not notice. His recommendations have helped us to finetune our e-commerce platform multiple times.”

16 februari 2010

Marco Vis - Smartphonecentre.nl

“Ray is a professional E-commerce consultant. He is very patient and knows a lot of the Magento system. Want professional No-nonsense Magento advice? Ray is your man!”

27 december 2009

Top qualities: Great Results, Personable, Expert

Tim Vermeulen - Concepts2Trade

“Expert knowledge on security issues!”

24 december 2009

Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Floris Bos - Dynamic Web Marketing

“Het was uitermate plezierig om contact te hebben met Ray. Hij brengt zijn kennis over met een groot enthousiasme. Absoluut een aanrader voor wie hulp nodig heeft voor Joomla of Magento.”

21 juli 2009

Peter Verweij - Ebusiness-Partners.com

“Ray is in the forefront of IT and software/security issue's and knows to put issue's in perspective for your business. His vibrant and enthousiastic approach works stimulating for his trainees and puts things immediately in motion. Eric van Cann ECAssist”

20 april 2009

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Eric van Cann - ECAssist

“Ray has an amazing knowledge of the Magento ecommerce subject. He has a good overview of the subject and knows it right down to the smallest details (and this for a subject that has been around for only a year). Not only does he have an amazing knowledge of the subject, he is also gifted at explaining in a clear way all that you need to know!”

9 april 2009

Top qualities: Great Results, Expert, Creative

Isolde van Oosterhout - Huitzing - Madia.nl/Sols Webdesign

"Ray Bogman and Jisse Reitsma are great people who helped me a lot building my first new Joomla! internet site I hosted at Jira ICT. Also in the evening and in the weekends. I appreciated this very much. They also helped me when my I had problems with my website. They gave me useful feedback. I learned a lot of these professional and enthusiastic guys!”

3 februari 2009

Top qualities: Personable, Expert, Good Value

Meindert van Dijk - MeindertVanDijkFotografie.nl

“Ray Bogman is one of the top PHP engineers I have met. He has vast knowledge of web-technologies, security and of the Magento platform. He is a rare and great professional to do business with”

20 januari 2009

Yoav Kutner, Vice President / CTO, Varien / Magento

“Ray heeft in korte tijd de nieuwe website voor I&O Netsys (www.ieno.nl ) gerealiseerd. Daarbij zijn vooral zijn expertise, zijn snelheid van werken en zijn vermogen om mee te denken met ons opgevallen. Mede daarom is de website erg mooi geworden en was het heel prettig samenwerken. Ik kan Jira / Ray van harte aanbevelen aan iedereen die graag snel & binnen budget een mooie website gerealiseerd wil zien.”

13 januari 2009

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Bart Kraaijenbrink - I&O NetSys

“Ray has delivered several websites for me in the past and still maintains these. Service provided is quick, to the point and for a good price. He is willing to make an extra effort using both his technical knowledge as well as his drive to results.”

9 april 2008

Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Wouter den Otter - 2Organize

“Security specialist' might be a bit worn out title. But in case of Ray we must say hands on security Expert. If he wants he could wreck your LAMP stack in a blink of eye. But Ray is such a gentleman and professional that he lets you learn by doing, and he is always there to help you out.”

21 maart 2008

Henk van Cann - 2Value

Laatste Magento Administration tutorials van Yireo

Laatste Magento Theming tutorials van Yireo